Kako lepo. Imamo 4 nove člane, prav takšne, kakršni sodijo v naš klub. Z voljo do druženja, srečevanja, kreiranja dobrih zgodb za ljudi. V svoje vrste smo jih sprejeli na slovesnem zboru članov v petek, 13.maja na Belvederju. Petek, 13. je bil tokrat dober dan, brez znakov vraževernosti.

20160513_203718
Sprejem novih članov 2016

Začelo se je s poročilom predsednika, Deana Kocjančiča, ki je vesel, da je za nami uspešno humanitarno leto. Na dveh dobrodelnih koncertih in eni stojnici smo sami, v sodelovanju z  Lions klub Portorož Zarja in s pomočjo donatorjev za dober namen zbrali 21.000 €. To je številka, ki je presegla vsa pričakovanja in osrečila nekaj ljudi. Ob tem smo izvedli dva projekta, ki jih ne merimo v finančni uspešnosti, ampak v tem kako se na drugačen način dotaknejo ljudi: to je naš Božiček za otroke v reji in za naš klub že tretji Plakat miru. Novi predsednik kluba bo s 1. Julijem postal dosedanji prvi podpredsednik Marko Starman, prvi podpredsednik je postal Miran Hrovatin, druga podpredsednica pa Elen Batista Štader, tajnica kluba še naprej ostaja Suzana France, zakladnik pa Dean Peršič.

Medse smo sprejeli 4 nove člane: to so Izolani Miriam in Martin Feder in Špela Rožaj ter Strunjančanka Mirjana Knez.

Predsednik je svoje nagrade najprej podelil tistim, ki nam pomagajo, a niso člani našega kluba, pa vendar brez njih ne bi šlo : Ines Marie Flis iz podjetja Emigma je tista, ki od samega začetka oblikuje celostno in grafično podobo Lions kluba Izola – Isola, Martina Kmet, članica Leo kluba Koper pa vselej fotografira vse naše dogodke. V klubskih vrstah so si priznanje predsednika zaslužili Mojca Vojska za požrtvovalnost pri organizaciji koncerta »Tjašina zgodba«, Milan Baškovič za pomoč pri Plakatu miru, Igor Bordon in Nataša Benčič pa za veliko vidnega in nevidnega dela, ki klub drži skupaj kot posebno vezivo in botrstvo vsak po dveh novih članov.

Preživeli smo lep večer, se nasmejali, se družili, z veseljem pa bomo 22. Maja šli v Piran na Tartinijev trg, kjer je naš Tečem, da pomagam, radi pa se bomo na ravni cone družili tudi 11. Junija, ko bomo v Izoli v ateljeju Folart skupaj likovno ustvarjali vsak svojo majico in šli » Kreativno v 100 letnico«. Radi smo Lions klub Izola – Isola. 


Še nekaj slik

Še več nas je