Redni letni zbor članov našega kluba je prinesel kar nekaj pomembnih sprememb. Po uvodnem pozdravu smo prevetrili in sprejeli nov statut, ki nam bo v nadaljevanju omogočil tudi, da pridobimo status humanitarne organizacije.

DSC_0388

Sledila so poročila o preteklem mandatu, ki ga uspešno zaključuje predsednik Igor Bordon. Dogodkov in akcij v preteklem mandatu zagotovo ni manjkalo. Od zbiranja Viškov hrane, pomoči pri poplavah v Ilirski Bistrici, Rdečih čeveljčkov s Tinkaro Kovač, Božička za otroke v reji, Plakata miru, 3. Rojstnega dne kluba, Tečem da pomagam in Zbiranja očal.

Preden gremo na zaslužen poletni oddih pa bomo otroke zavoda Cirius Vipava odpeljali na morje, se udeležili Praznika oljk, vina in rib in se družili na pikniku. Tudi v komunikaciji z javnostjo nam ni šlo slabo. Poleg ažurne spletne strani in Facebook strani smo bili deležni tudi medijske podpore.

Ker je dobrodelnost tisto, kar nas združuje smo zelo ponosni da smo v ta namen skupno zbrali 8.147 €. Glede na poročila predsednika Igorja Bordona, tajnice Nine Jerebice in zakladnice Suzane Poropat Turk je bilo preteklo Lionistično leto zelo uspešno.

DSC_0397

Novi predsednik kluba v Lionističnem letu 2015/2016, ki prične 01.07.2015  je postal Dean Kocjančič, ki nam je predstavil kaj nas čaka v novem Lionističnem letu. Podpredsednika bosta Marko Starman in Miran Hrovatin, tajnica Suzana France in blagajnik Dean Peršič.

Predlagani program smo sprejeli z navdušenjem in že komaj čakamo, da septembra zavihamo rokave ter preko prijetnega druženja zberemo še več sredstev, ki jih bomo namenili v humanitarne namene.

Na zboru članov nas je obiskala tudi Tinkara Kovač, ki je v preteklem letu izredno obogatila naš program najprej na Rdečih čeveljčkih in kasneje še na Plakatu miru.

Zbor članov se je zaključil ob prijetnem druženju in kovanju načrtov za prihajajoče Lionistično leto.

Dobrodelnost je tisto kar nas združuje