Lions club Izola-Isola in Pihalni orkester Izola z gosti Aniko Horvat in mladimi pevci šole Cirque prirejata dobrodelni koncert za 8 letnega fantka iz Izole, ki pogumno premaguje težko bolezen.

Preden na vrata zares potrka mesec maj, sta se Lions club Izola- Isola in Pihalni orkester Izola, že drugič povezala za koncert Ne čakaj na maj. Koncert, ki si želi postati tradicionalna zgodba, tudi sicer dobrega sodelovanja kluba in orkestra, bo v novi telovadnici OŠ Vojka Šmuc Izola v soboto, 20.aprila ob 19.00

50 minut čiste romantike, pravi dirigent orkestra, Mirko Orlač. Ne brez razloga, saj nam bodo, tako kot na prvem koncertu Ne čakaj na maj pred dvema letoma , zaigrali same lepe in znane slovenske popevke. Večer se bo seveda začel in zaključil z naslovno skladbo Ne čakaj na maj, slišali pa bomo skladbe, ki so nam blizu in jih radi poslušamo: Ti si moja ljubezen, Med iskrenimi ljudmi, Dan ljubezni. Čudovit je svet, Naj traja, Lahko noč Piran in mnoge druge.

Skupaj z orkestrom bo zapela Anika Horvat, pevka, ki navdušuje že od otroških let, ki prejema nagrade na festivalih in s svojo srčnostjo obogati mnoge dobrodelne koncerte. Tudi našega. Predstavili pa se nam bodo tudi nadarjeni mladi pevci, učenci Lee Sirk iz pevske šole Cirque, in vsi skupaj obogatili izjemni zvok Pihalnega orkestra Izola, ki je ime Izole v 145 letih neprekinjenega delovanja ponesel širom Slovenije in izven naših meja. Orkester z dušo, ki obogati vsak pomemben trenutek Izole in Izolanov.
In je zraven tudi takrat, ko je treba pomagati.

Anika Horvat

Ves izkupiček koncerta, na katerem ne bo vstopnine, bomo pa izjemno veseli prostovoljnih prispevkov, bo namenjen 8 letnemu fantku iz Izole, ki ima tumor na možganih. A po operaciji zelo dobro okreva.

In pri tem potrebuje zelo veliko pomoči, naše, skupne. Zato – koncert Ne čakaj na maj 2019. Zato, zares ne čakaj na maj, pridi in doniraj – Zdaj. Samo skupaj zmoremo več.

Kako do telovadnice?

Ne čakaj na maj 2019