V četrto gre rado, si mislimo, ko nam bo po trikrat odpovedanem koncertu, končno le uspelo organizirati koncert, ki bo spet povezal Lions klub Izola – Isola, Pihalni orkester Izola in Center za kulturo, šport in prireditve kot soorganizatorje te lepe zgodbe. Najprej smo koncert želeli organizirati lani jeseni, potem dvakrat pozimi, pa nas je COVID vedno znova ugnal. Zdaj na vrata trka nova pomlad in mi se ne damo.

Koncert z naslovom »Povezani« je humanitarni koncert za Europa Donna Obala, zgodil se bo v soboto, 5.marca ob 19.00 v Kulturnem domu v Izoli.

Za nas bodo v dvorani, ki jo končno lahko napolnimo povsem brez omejitev, nastopili:

Na koncertu ne bo vstopnine, zbirali bomo prostovoljne prispevke, te pa namenjamo združenju Europa donna Obala, ki je sekcija slovenskega in evropskega združenja žensk, ki so prebolele raka dojke. V sekciji je povezanih okrog 150 članic iz občin Izola, Koper, Ankaran in Piran in prav njim je Lions Klub Izola – Isola lani v Rožnatem oktobru, ki nas osvešča o nevarnostih raka dojke, pomagal z nakupom naprave za limfno drenažo, ki ga lahko članice po operaciji uporabljajo v intimi svojega doma. S koncertom POVEZANI pa jim bomo pomagali dokupiti pripomoček, ki nadgrajuje to aparaturo in še bolj olajša težave po operaciji.

Hvala vsem, ki boste obiskali koncert in tako donirali za Europa Donna Obala.

Vstopnico rezervirajte ali prevzamete v Galeriji Alga v Izoli, vsak dan od 10 do 12 in od 16- 18ih.

Veseli vas bomo in le skupaj bomo zares – POVEZANI.

Koncert POVEZANI