V sredo, 15. decembra, je naš klub pod jelko Centra za socialno delo Izola dostavil darila za otroke in madostnike , katerim zavetje nudijo rejniške družine. Običajno je bila ta akcija predvsem sinonim za toplo druženje članov našega kluba in rejniških družin ob večerji, letos pa je že drugo leto zapored obdarovanje potekalo zgolj s predajo daril.

Nam je seveda žal, da smo ob prevzemu zamudili nasmehe in iskre veselih otroških oči. Smo pa bili toliko bolj veseli ob dejstvu, da otroci odraščajo v varnih okoljih rejniških družin in mnogi od njih že stopajo na samostojno pot.

Iz leve: Maja Janša, Majda Toškan in Tjaša Likar ob predaji daril na CSD Izola

V prazničnem paketu je otroke in mladostnike pričakal bon za 70€, kovček z ustvarjalnimi knjižicami in barvicami, ki ga je podaril CAN Isola, ter sladkosti, ki so dišale po prazničnem času. Čeprav brez objema, so bile iskrene želje tokrat predane na unikatnih voščilnicah, ki jih je izdelala članica Tjaša Likar.

Letos smo obdarili 8 otrok in mladostnikov, obdarovanje pa je bilo izpeljano iz dobrodelnega prispevka Komunale Izola. Velikodušno so namreč darovali kar 1000€ – iskrena hvala za podporo!

Darila pod jelko Centra za socialno delo
Tagged on:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja