Na predpraznično soboto, 21.12.2019 nas je pri predsednici Mirjani Knez na Domačiji Knez v Strunjanu pričakalo vzdušje, ki je kar klicalo po praznovanju in prijetnem druženju. In tokrat smo se dobili predvsem zaradi praznovanja…in razlogov za to smo imeli veliko.

Tudi to leto je bilo srečanje namenjeno sedmim našim članom, ki so v decembru pričeli ponovno etapo 365-ih (no, letos 366-ih). Tako smo nazdravili na rojstni dan Igorja Bordona, Mojce Vojska, Nuše Bobek, Mirjam Feder, Koni Marchesan, Suzane France in predsednice Mirjane Knez. Povabilu na letošnje decembrsko druženje so se odzvali tudi predsednik LK Polytechnic Oprtalj Dario Bognolo ter nekateri člani kluba. Ponovno smo utrjevali čezmejne prijateljske vezi med kluboma, katere bodo nedvomno trden temelj za morebitno skupno delovanje v letu 2020. Dobre volje ter entuziazma ni manjkalo in soglasno smo se strinjali, da je ravno pravšnja mera obojega lahko esenca iz katere skali seme dobrih, dobrodelnih zgodb. Če pa novički dodam še kanček osebne note, z veseljem in hvaležnostjo povem, da je bil to tudi večer, ko sem bila (Tjaša Likar) uradno sprejeta v izolski Lions Klub. Večer pa smo zaokrožili z željami večne, iskrene in iskrive ljubezni, namenjenimi sveže poročenemu članu Igorju Bordonu ter njegovi Ines Marie Flis Bordon.

Ogreti s tako lepimi dogodki vstopamo v novo koledarsko leto, v katerem bo prostor za kar nekaj izjemnih projektov. Že v kratkem se obeta gastronomski dobrodelni dogodek, katerega glavni zvezdi bosta dobrodelno olje ter že znano vino Leonis. Ostanite z nami in ostanite dobro!

Srečno 2020!

Veseli december
Tagged on: