tjasa_telop2

»Moje ime je Tjaša. Običajno bi se temu pridružil še močan stisk roke, tako pa pišem v upanju, da se vas dotakne le moja beseda. Moja zgodba se je začela v začetku lanskega julija. Po izredno napornem obdobju in uspešno zaključenem projektu na katerem sem delala, sem z navdušenjem vdihnila poletje in z mislimi že bežala na plažo ter zaslužen dopust, kljub nekaj modricam, ki so takrat brez očitnega razloga našle prostor na mojem telesu…«

Tako je svoje pisanje začela Tjaša Likar iz Kopra, ko se je odločila, da razkrije svojo stisko in prosi za pomočNjen fant je glasbenik, odličen kitarist. Vsi, ki jih je v svetu glasbe zaprosil za pomoč, so bili takoj pripravljeni podariti svoj nastop.

V četrtek, 25. Februarja ob 20.uri bodo v veliki dvorani Avditorija Portorož nastopili: Jan Plestenjak, Tinkara Kovač, Tokac & Tučo (Dan D), Gal & Severa Gjurin, Rudi Bučar, Easy, Zdenko Cotič, Anika Horvat in Bluesback

Organizacijsko svoje moči in srce združujemo Lions klub Izola-Isola in Lions klub Zarja Portorož. Priporočena donacija je 15€ in gre v celoti Tjaši v pomoč.

Slika-blog-mala-1-800x514
Tjaša in Marko

Vstopnice v preprodaji so na voljo ob delavnikih med 8. in 12. uro na recepciji Avditorija Portorož ali na spletnem mestu Avditorija Portorož.

Tjašina zgodba je zgovornejša in močnejša od vsega, kar bi še lahko napisali mi.  Njene besede povedo vse. Zato dodajamo le to: Samo skupaj zmoremo več!

Hvala, ker ste z nami.

Tjašina zgodba – Dobrodelni koncert: 25.februar v Avditorij Portorož