V soboto 19.11.2016 smo Lions club Izola – Isola, Zavod Fontico, Center mladih Koper, in Dobrodelni klub Leo Koper združili moči za Tjašo Slamo iz Izole. Punco, ki jo je v življenju zaznamovala tragična zgodba. Že pri rosnih 7 letih je zaradi raka izgubila mamo, po 20 letih pa še sestro. Kljub temu, da se je Tjaša trudila izognit bolezni z zdravim načinom življenja, je bolezen pred 6 meseci prišla tudi k njej. Tjaša je zbolela za rakom na levi dojki.

Koncert za Tjaso – Marina Martensson

Posted by Lions Club Izola-Isola on Saturday, November 19, 2016

 

Na dogodku nas je najprej v svet kabareja popeljala Teja Pribac s kratko monokabare predstavo “Lola Show”, za njo je naša ušesa pobožal angelski glas Marine Martensson, za konec pa nas je v akustičnih ritmih zazibal še Žiga Rustja.

Hvala vsakemu posamezniku, ki si je vzel čas in prišel podpret Tjašin boj – s prostovoljnimi prispevki smo zbrali 966€. Hvala Baru Tranzistor, ki je doniral dobiček večera v znesku 200€. Hvala Tjaši Likar, punci, za katero smo februarja organizirali dobrodelni dogodek Tjašina zgodba, ki nam je na dogodku pripravila pravi catering prigrizkov in sladic. In seveda hvala vsem nastopajočim, ki so prišli v duhu dobrodelnosti podpreti Tjašin boj.

Slike: Marko Stropnik

Skupaj smo podprli Tjašin boj