Spet smo se zbrali. Tokrat v izjemnem okolju centra odličnosti Innorenew v Izoli, kjer nam je direktorica Andreja Kutnar pokazala prostore stavbe, ki navdihuje z arhitekturno lepoto in toplino lesa. Pokazala nam je več laboratorijev, kjer raziskujejo les v vseh njegovih plasteh, plod raziskav pa bodo in so številne vezi z gospodarstvom v Sloveniji in Evropi.

Zahvaljujemo se za možnost ogleda, novih spoznanj in bodočega tkanja vezi med Lions klubom Izola-Isola in Innorenew.

Posebej nas veseli, da je bila danes z nami naša guvernerka Breda Pečovnik, tudi ona skupaj z nami navdušena nad ogledom. V teh lepih prostorih so nam nudili gostoljubje za sestanek kluba, ki je bil zaradi prisotnosti guvernerke nekoliko bolj slovesen. Ob tej priložnosti je guvernerka podelila priznanja ustanovnim članom in sicer Nataši Benčič, Suzani Poropat Turk, Igorju Bordonu, Milanu Baškoviču, Marku Starmanu, Deanu Kocjančiču, in Miranu Hrovatinu, za njuno 10. letno članstvo pa sta priznanje prejela tudi Branko Seljak in Diana Okretič.

Predsednica Tjaša Likar je v imenu kluba guvernerki predstavila akcije preteklega leta in podelila plane za prihajajoče mesece.

Večer smo kot vselej zaključili s prijetnim druženjem, tokrat v Hotelu DeGrassi v Izoli.

Nova partnerstva in obisk guvernerke
Tagged on: