Spet za društvo Palčica Pomagalčica, spet v ritmu Kocjančičevih melodij

Drugi koncert Ujemi svoje sanje se bo tokrat zgodil 3. junija v Kopru in ponovno ga posvečamo spominu na Danila Kocjančiča. Skupaj s pihalnima orkestroma Izola in Marezige in z glasbeniki, ki bodo prepevali uspešnice velikana slovenske glasbe, bomo spet zbirali sredstva za društvo Palčica Pomagalčica. Prispevate lahko tudi s pošiljanjem sporočila POMAGAMO10 na 1919.

Koncert ob 10. obletnici slovesa Danila Kocjančiča – legende slovenske glasbe

Sobotni večer, 3. junija, si rezervirajte za sproščeno vzdušje in prepevanje ob melodijah avtorja številnih uspešnic, kot so Portorož 1905, Si še jezna name, Amerika… in seveda dobrodelnost. Na koncertu Ujemi svoje sanje bomo ponovno sanjali skupaj za vse tiste otroke, ki s svojim talentom želijo seči višje, a jim življenjske okoliščine tega ne omogočajo. Tako si bodo otroci iz ranljivih družin lahko privoščili aktivnosti, ki jim pomagajo udejanjati njihove talente. Z našo skupno pomočjo bodo lažje obiskovali glasbeno šolo, športne, kulturne dejavnosti in tabore.

Z nakupom vstopnice ali prispevkom preko SMS sporočila s POMAGAMO10 boste prispevali k donaciji, ki bo v celoti namenjena društvu Palčica Pomagalčica in dobrodelni škratki.

Po uspešnem izolskem koncertu Ujemi svoje sanje, koncert ponavljamo v Kopru

Februarja je Lions Klub Izola-Isola na koncertu Ujemi svoje sanje prvič napolnil dvorano in verjamemo, da bo tudi tokrat tako. Vstopnice so pošle v nekaj pičlih urah in mnogim med vami, ki se koncerta niste mogli udeležiti, smo takrat obljubili, da bomo koncert ponovili, da bo večji in dostopen vsem. Obljubo radi držimo.

Oglejte si, kako smo se imeli februarja.

Pridružite se nam v soboto, 3. junija ob 20.00, v dvorani OŠ Koper!

Na prvem koncertu, ki je bil organiziran točno na 10. obletnico Danilove smrti, smo za Palčico Pomagalčico zbrali 4000 €. Junijski koncert ponavljamo točno štiri mesece kasneje in ga Lions klub Izola-Isola  soorganizira skupaj z Lions klubi Ankaran – Istra, Koper-Capodistria, Sežana, Zarja Portorož  in ob dragoceni pomoči sponzorjev.

Vstopnico si zagotovite v spletni trgovini Eventim ali jo kupite v poslovalnici Petrol.

S skupnimi močmi in z vašo podporo ciljamo še dlje. Tokrat imamo med odprte tudi SMS donacije. Pošljite sporočilo POMAGAMO10 na 1919 in prispevajte 10€.

Za vzdušje bo skrbel pester nabor glasbenikov

Na odru bosta v veliki glasbeni korpus povezana igrala Pihalna orkestra Izola in Marezige pod vodstvom dirigentov Mirka Orlača, ki je napisal tudi vse priredbe za orkester in Andraža Cenciča, skupaj z njima pa pevci in pevke:

skupina Prizma, Drago Mislej – Mef, Lara Baruca, Lea Sirk, Žiga Rustja, Oktet Aljaž, Lana Hrvatin, Boštjan Velkavrh

ter v pevski zbor povezani učenci osnovnih šol iz Izole in Kopra.

Poseben ton bosta večeru tudi tokrat dala voditelja   simpatičen in močan voditeljski tandem  Iztok Gustinčič in Tomaž Klepač.

Vstopnico kupite tukaj ali v poslovalnicah Petrol.

Lepo je sanjati in skupaj pomagati udejanjati otroške sanje. Vsak obiskovalec je dragocen, saj samo skupaj zmoremo več.

Posebna zahvala vsem sponzorjem:

Pridružite se nam na drugem koncertu Ujemi svoje sanje

Dodaj odgovor