Pogovarjajmo se

Pogovarjajmo se

Dva humanitarna dogodka v enem Ob 18.00 v Klubskem prostoru odpiramo razstavo nagrajenih likovnih del Plakat miru učencev osnovnih šol Izole in spoznamo projekt 𝐕𝐫𝐬𝐭𝐧𝐢𝐬̌𝐤𝐞 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐚𝐜𝐢𝐣𝐞 – 𝐍𝐨𝐯𝐞 𝐤𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐨𝐝𝐧𝐨𝐬𝐨𝐯. Ob 19.00 bomo uživali ob koncertu Pihalnega orkestra Izola in

Povezani praznujemo lepe zgodbe

Povezani praznujemo lepe zgodbe

Srečujemo se pogosto, a decembrsko srečanje je za naš klub vedno pravi praznik. Bliža se konec leta, seveda, a decembra imajo kar štirje naši člani in članice rojstni dan. In če naše srečanje obogatijo še tisti, ki nam pri naših projektih pomagajo, čeprav niso naši člani, če nas obiščejo tudi dobri prijatelji kluba, potem je vse jasno – povezani praznujemo lepe zgodbe.

Na morju je svet lepši

Na morju je svet lepši

Nikjer ni lepše kot na morju. Zato pomembne priložnosti kluba najraje opravimo na ladji naše članice Suzane France, dobesedno na morju. Tudi letošnja skupščina kluba in sprejem novih članov je bila tam. Dosedanji predsednik Nelson Šorgo je vajeti vodenja kluba predal bodoči predsednici Tjaši Likar, v svoje vrste pa smo sprejeli eno novo članico in dva nova člana. Mladen Poropat, Gemaldo Macchi in Maja Lovko so obogatili naše vrste.