Na morju je svet lepši

Na morju je svet lepši

Nikjer ni lepše kot na morju. Zato pomembne priložnosti kluba najraje opravimo na ladji naše članice Suzane France, dobesedno na morju. Tudi letošnja skupščina kluba in sprejem novih članov je bila tam. Dosedanji predsednik Nelson Šorgo je vajeti vodenja kluba predal bodoči predsednici Tjaši Likar, v svoje vrste pa smo sprejeli eno novo članico in dva nova člana. Mladen Poropat, Gemaldo Macchi in Maja Lovko so obogatili naše vrste.

Zmagovalci plakata miru v Izoli

Zmagovalci plakata miru v Izoli

Nekoč davno, pred stoletji, je v tej čudoviti palači v srcu Izole domovala občinska oblast, že dolgo je tu sedež Skupnosti Italijanov Izola, ki je že 12 let soorganizator prireditve Plakat miru Lions kluba Izola – Isola. Tokrat smo že drugič skupaj gostili nacionalno zaključno prireditev in nagradili vseh 24 finalistov, mladih likovnikov iz vse Slovenije. S posebnim razlogom – zmagovalka natečaja, ki letos nosi naslov Naj te vodi sočutje, je NAŠA KOŽELJ, učenka Osnovne šole Vojka Šmuc Izola, ki jo je pri delu spodbujala mentorica Klarisa Hrvatin.

Pridružite se nam na drugem koncertu Ujemi svoje sanje

Pridružite se nam na drugem koncertu Ujemi svoje sanje

Drugi koncert Ujemi svoje sanje se bo tokrat zgodil 3. junija v Kopru in ponovno ga posvečamo spominu na Danila Kocjančiča. Skupaj s pihalnima orkestroma Izola in Marezige in z glasbeniki, ki bodo prepevali uspešnice velikana slovenske glasbe, bomo spet zbirali sredstva za društvo Palčica Pomagalčica. Prispevate lahko tudi s pošiljanjem sporočila POMAGAMO10 na 1919.